Bidfood Horeca Service ontstond in 2020 uit de fusie tussen Bidfood Langens en Bidfood Bestfood.  Het bedrijf maakt steeds deel uit van de Bidcorp groep. Ondanks de voordelen die de globale groep ons biedt, blijven klantenservice en persoonlijk contact prioritaire voor ons.

Voortaan beschikken we over een groter assortiment om nog beter aan uw behoeften tegemoet te komen. Bovendien versterkten we ook het duurzame aspect van onze onderneming.

Bidfood Langens en Bidfood Bestfood worden Bidfood Horeca Service!


Bidfood International stelt meer dan 25.000 mensen tewerk en realiseert een zakencijfer van 2.714 miljard euro in vijf continenten.

In mei 2016 besliste de Zuid-Afrikaanse groep Bidvest om haar activiteiten in meerdere branches op te splitsen. In dat kader werd Bidcorp International opgericht: het bedrijf is gespecialiseerd in de foodservice en horeca. Alle filialen die in deze sector actief zijn, dragen de naam Bidfood.

Elk land heeft beslissingsbevoegdheid en autonomie. Bidfood Belgium blijft een uitgebreid gamma food- en non-foodproducten verdelen en blijft haar klanten gepersonaliseerde diensten aanbieden.

Bidfood Horeca Service, dat is…

550

Beleverde klanten per dag

50%

Online bestellingen

29

Vrachtwagens

14.000m²

Opslagcapaciteit

5000

Tevreden klanten