Kwaliteit

Trouw aan haar missie “waarde creëren voor onze klanten”, implementeerden alle dochterondernemingen van Bidfood Belgium enkele jaren geleden een uitmuntendheidsbeleid voor hun producten.

Bidfood Horeca Service deed niet anders! Hoewel de onderneming duurzaamheid al geruime tijd hoog in het vaandel droeg, genieten wij dankzij de steun van Bidfood Belgium van een heel wat ruimere expertise en veel meer mogelijkheden.

Voedselveiligheid

Een eerste inspanning wordt al in een zeer vroeg stadium geleverd, bij het selecteren van onze leveranciers. Ze moeten aan een uitgebreid aantal normen voldoen zodat onze klanten verzekerd zijn van het allerbeste en ze moeten ons duurzaamheidsengagement respecteren.

Medewerkers worden intern opgeleid zodat ze de strengste vereisten kennen en zich bewust zijn van het belang van een professionele kwaliteitscontrole. Dankzij een aantal efficiënte procedures beheren wij bij Bidfood Horeca Service alle parameters van de producten in ons assortiment, gedurende de volledige keten.

Bewaring

Bidfood Horeca Service garandeert haar klanten een minimale bewaarperiode bij de levering. Op enkele uitzonderingen na zijn de gegarandeerde minimale bewaartijden (in gesloten verpakking en volgens de stockagevoorschriften van de fabrikant) afhankelijk van het soort product :

  • Producten op omgevingstemperatuur : 30 dagen bij levering
  • Verse producten : 7 dagen bij levering
  • Diepvriesproducten : 30 dagen bij levering
Al deze informatie, die onmisbaar is voor onze klanten, is 24u/24 beschikbaar via ons online bestelplatform

Certificaten

Een reeks specifieke criteria en procedures lieten Bidfood Horeca Service ook toe om door erkende organisaties te worden gecertificeerd, wat onze klanten een superieure productkwaliteit waarborgt.

In haar streven om steeds vooruitgang te boeken zette Bidfood Bestfood de nodige stappen om haar beheersysteem via een aantal certificeringen te laten erkennen door een geaccrediteerd en onafhankelijk organisme.

Dankzij deze criteria en procedures verkregen wij certificaten van erkende organisaties. Onze klanten zijn verzekerd van de superieure kwaliteit van onze producten.

Bio

Conformiteitscertificaat voor producten afkomstig van biologische landbouw

Goedkeuring als koelopslagplaats

Afgeleverd door het FAVV waardoor Bidfood Horeca Service aan erkende voedselfabrikanten mag leveren.

Afhaalpunt Beringen

Lochtemanweg 10
3580 Beringen
Tel: +32(0)11/45 85 45
Email: info.horecaservice@bidfood.be

C&C Maasmechelen

Scheepstraat 10
3630 Maasmechelen
Tel: +32(0)89/77 46 04

Bestel hier !

Horeca Service Online