Ivomatec

Met onze afdeling Ivomatec – gevestigd onder hetzelfde dak in Beringen – specialiseert Bidfood Horeca Service zich in de verkoop en plaatsing van alle mogelijke horeca- en bakkerijapparatuur. Verder ontwerpen en plaatsen wij volledige professionele keukens in restaurants, broodjesbars, tankstations, frituren,….

Bidfood Horeca Service biedt u een unieke combinatie : naast het leveren van alle voedingsproducten en horecabenodigdheden, ontwerpen en installeren we uw volledige professionele keuken. Voor de bevoorrading van alle nodige keukenapparatuur en horecagereedschappen kan u op ons rekenen.

Kom en bezoek ons

Adres
Lochtemanweg 10
3580 Beringen

Contacteer onze vertegenwoordiger:

Dries Martens
dries.martens@ivomatec.be

Wij bieden u totaalservice voor uw professionele keuken:

  • Ontwerp en concept:elke professionele keuken vraagt maatwerk. Ivomatec ontwerpt de perfecte keuken op basis van uw behoeftes en de beschikbare ruimte. Efficiëntie en duurzaamheid staan daarbij steeds centraal. Wij werken enkel met machines en apparaten van kwaliteitsmerken.
  • Volledige plaatsing:naast het ontwerp nemen wij graag de projectbegeleiding en de volledige plaatsing op ons. Wij werken uw professionele keuken tot in de puntjes af zodat u of uw medewerkers meteen in de beste omstandigheden aan de slag kunnen.
  • Opleiding en training:we leiden u en uw medewerkers op voor een optimaal gebruik van alle apparaten. Ook bij de introductie van nieuwe apparaten nodigen we u, in samenwerking met onze leveranciers, graag uit voor een demonstratie.

Servicedienst

Een oven die stuk is, een koelinstallatie die het laat afweten,… Uiteraard staan we dag en nacht, 7 dagen op 7, klaar om u bij technische problemen uit de nood te helpen.

Technische problemen komen in de horeca altijd ongelegen. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing. Een snelle installatie van vervangtoestellen behoort altijd tot de mogelijkheden.