Om zo goed mogelijk aan uw vraag te voldoen, stelt Bidfood Horeca Service een uitgebreid gamma voor, van kleine verpakkingen tot bulk

Droge voeding

Bidfood Horeca
Service heeft een grote opslagplaats voor zogenaamde ‘droge’ producten. Dit
assortiment omvat alle producten die op omgevingstemperatuur bewaard mogen
worden. U vindt er een zeer groot 
aanbod artikelen (drankjes, conserven, culinaire hulpmiddelen, …) dat continu wordt
uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Een grote hoeveelheid artikelen wordt in onze opslagplaatsen gestockeerd en is dus onmiddellijk beschikbaar.
Sommige zeer specifieke artikelen zijn niet permanent op stock. U moet hiervoor bij de bestelling rekening houden met een iets langere levertijd.

Vers

Bidfood Horeca Service heeft zijn eigen opslagplaats voor zogenaamde ‘verse’ producten. Dit is een zeer uitgebreid gamma producten, van zuivelproducten tot frieten en charcuterie. Onze verse producten worden bewaard op een constante temperatuur tussen 2° en 4°C.

Voor wat betreft ultraverse AGF werken we met lokale leveranciers of met seizoensproducten. Onze specialisten kopen dagelijks verse groenten en fruit aan bij topkwaliteitsveilingen.

Ultraverse producten worden niet in onze opslagplaatsen gestockeerd. Om u een optimale versheid te kunnen garanderen, worden deze producten beheerd met een cross-dockingsysteem dat versheid en snelheid combineert. De ultraverse producten die voor de middag worden besteld, worden diezelfde dag door de producent voorbereid en worden nadien bij Bidfood geleverd. Ze worden de volgende dag bij u geleverd zonder in de stockageruimte te worden opgeslagen Ultraverse producten moeten omwille van hun aard en de afwezigheid van conservatiebehandelingen zo snel mogelijk na productie opgegeten worden. Denk maar aan vlees, gevogelte of vis.

Op zoek naar een gezonde attentie?

Bestel bij Bidfood Horeca Service een gevarieerde en goed gevulde fruitmand. Vers, gezond en super lekker! Ideaal als relatiegeschenk, verjaardagscadeau, ziekenbezoek,… Je kan hiervoor terecht in onze afhaalpunt te Beringen en onze Cash & Carry Maasmechelen.

Wil je jouw mand zelf samenstellen?

Dat kan!

  • Kom naar onze Cash&Carry
  • Kies zelf je mand of schaal.
  • Vul deze met fruit naar keuze.

Onze medewerkers helpen je met plezier verder.

Diepvries en bake-off

Een groot deel van de opslagruimte van Bidfood Horeca Service is voorbehouden voor diepvriesproducten. De artikelen worden aan een constante temperatuur van -18°C bewaard. Het handhaven van de koudeketen tot bij u vergt uiteraard een specifieke logistieke organisatie in alle stappen van het proces.

Bidfood Horeca Service is tevens uw pionier en een ware specialist in diepgevroren bake-off producten, gaande van stokbroden tot viennoiserie, broodjes, croissants,…  Een gedroomde combinatie met onze afdeling Ivomatec die voor de ‘brood’nodige afbakapparatuur kan zorgen.

Het gamma van Bestfood Horeca Service omvat een enorme productvariëteit gaande van ijs over diepgevroren groenten tot allerhande snacks.

 

Non-food

Leefgemeenschappen en horeca hebben meer nodig dan enkel voeding. Logisch dus dat Bidfood Horeca Service haar assortiment heeft aangevuld met een gamma non-foodartikelen. U vindt in deze categorie tal van producten op maat van onze klanten: onderhoudsproducten, wegwerpserviezen, servetten, tafelaankleding…