Welkom bij Bidfood Horeca Service

Beste Klant,

Bidfood Langens en Bidfood Bestfood zullen de krachten bundelen door middel van een fusie.

Vanaf 16 november 2020 zal de fusie van beide bedrijven een feit zijn en krijgt de organisatie een nieuwe naam: BIDFOOD HORECA SERVICE.

Wat betekent dit voor onze klanten?

  • De activiteiten bij Bidfood Langens in Oudsbergen worden volledig stopgezet en zullen zich verplaatsen naar de site in Beringen.
  • Het assortiment zal sterk uitbreiden, u heeft toegang tot een afhaalpunt in Beringen en een Cash & Carry in Maasmechelen.
  • Een innoverend platform om online te bestellen , inclusief mobiele app.
  • Bovendien staat de firma Ivomatec ter beschikking voor het ontwerpen van uw keuken en de verkoop van bijhorende horeca-apparatuur en klein materiaal.
  • In de nieuwe organisatie blijven service op maat en flexibiliteit onze drijfveren zodat wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.
  • Om deze fusie in goede banen te leiden zullen er op maandag 16 november 2020 geen leveringen gebeuren. Gelieve hiermee voldoende rekening te houden.

Een belangrijke praktische opmerking is dat voor Langens klanten de artikelnummers gaan veranderen (productomschrijvingen blijven hetzelfde). Klanten die online bestellen zullen hier weinig hinder van ondervinden. Klanten die via de bestellijsten bestellen (fax, mail, telefoon) zullen een update krijgen van deze lijsten.

Uw vertrouwde vertegenwoordiger blijft ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen en kan u bijkomende info geven over deze fusie indien u dat wenst. Wij wensen jullie alvast een gezond en een succesvol eindejaar en veel goede moed tijdens deze moeilijke periode.

Nieuwe contactgegevens :

Bart VERBEECK
Site Director Bidfood Horeca Service

BIDFOOD HORECA SERVICE
Lochtemanweg 10 – 3580 Beringen
Tel / 011 45 85 45
info.horecaservice@bidfood.be
www.horecaservice.bidfood.be
BTW BE 0451 767 107 • BE87 3350 3829 0794

Afhaalpunt Beringen

Lochtemanweg 10
3580 Beringen
Tel: +32(0)11/45 85 45
Email: info.horecaservice@bidfood.be

C&C Maasmechelen

Scheepstraat 10
3630 Maasmechelen
Tel: +32(0)89/77 46 04

Bestel hier !

Horeca Service Online